USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку «Батьківщина» відсвяткувала «мало не вічний» ювілей

19 Жовтня 2009 09:49
Близько 600 чоловік зібралося на минулих вихідних у стінах Волинського обласного академічного музично-драматичного театру, аби відзначити десятиріччя Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Про це 19 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
На урочистості прибули нардепи від Волині та духовні пастирі різноманітних релігій та конфесій, ветерани партії, депутати обласної ради, делегації із районів Волинської області.
Були присутні також, як сказав голова волинської «Батьківщини» Анатолій Грицюк, «представники дружніх і солідарних партій».
Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл благословив присутніх і зауважив, що Україна встане на ноги тоді, коли стане на коліна перед Богом.
Народний депутат Віктор Олійник озвучив вітання від Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. У словах привітання вона зазначила, що «десять років в українських політичних умовах – це мало не вічність». Прем’єр-міністр додала, що за цей час партія встигла побувати в «окопах опозиції та скуштувати смак влади».

Опісля голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк розповів історію створення партії, починаючи від 1999 року, не оминувши постать Юлії Тимошенко. Він розповів і про плани на майбутнє, не зважаючи на кризу і «супротив іншої фракції». Пан Грицюк розповів також про ініціативи уряду та іноземні інвестиції на Волині. Також голова Волинської обласної організації «ВО «Батьківщина» проінформував присутніх про роботу політичної партії в області.
Народний депутат Євген Кирильчук зауважив, що за цей час на його очах виросли сотні молодих політиків. Він назвав ряд прізвищ, серед яких - Олег Кіндер, Ольга Сахарук. «Якщо на цих виборах програємо, то до влади нас не допустять років із двадцять», - резюмував пан Кирильчук. Також із невеличкими промовами виступили представники дружніх партій та ветерани «Батьківщини».
Голова ВОМГО ВМГО «Батьківщина молода» В’ячеслав Рубльов розповів про роботу «молодіжки» «Батьківщини» на Волині. Ветерани партії отримали із рук пана Грицюка медалі.
Урочистості розпочалися о пів на одинадцяту, а свої виступи промовці завершили близько першої години дня.
Опісля урочистих зборів стартував святковий концерт. Перед глядачами виступили митці, котрі, як було сказано, підтримують цю політичну силу, серед яких був і  чоловічий квартет «Акорд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мауглі Показати IP 19 Жовтня 2009 11:13
А чому на фото поряд з Грицюком стоїть Брежнєв?
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2009 16:33
Ветерани партії отрималі медалі - "50 років в партії". А вручав - Брежнєв. І смачно цілував в засос.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus