USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку даішники ховалися від студентів?

18 Травня 2009 14:23
У рамках студентського фестивалю «Студіналія» відбувся квест, який став чи не найцікавішим змаганням фестивалю. Про це «Волинським Новинам» 18 травня повідомили у прес службі ВОО НДЛМ.
У квесті брали участь команди майже зі всіх вишів Луцька. Вони стартували від головного корпусу ВНУ побігли на перше завдання, для виконання потрібно було заспівати народну пісню «А я молода на базар ходила» у відділі молоді Луцької міськради. Це завдання стало дуже складним для учасників, оскільки майже ніхто з них не знав тексту пісні. Але в нагоді став Інтернет.
У відділі молоді агент давав командам наступне завдання, в якому розгадкою була прохідна пластмасового заводу. Тут команди отримали інше завдання: на площі біля ЦУМу потрібно було знайти агента і сказати йому: «Я Вас люблю і жити без Вас не можу». Події,які розгорнулись на цій точці приблизно о 18.00, нагадували зізнання у коханні на День Валентина. Оскільки гравці не знали, як виглядає агент, то їм довелось освідчуватися в кохання багатьом перехожим, які просто не розуміли , що відбувається.
Після цього надскладного завдання команди почали блукати не лише центральною частиною міста, а й більш віддаленими районами. Загалом під час виконання наступних завдань гравцям довелось частувати печивом охоронців спиртзаводу, пов’язати історію Луцька з епохою Середньовіччя, розгадати таємницю Бермудського трикутника на 40-му кварталі, знайти «штаб-квартиру» піратів у нашому місті, і засипати компліментами оператора однієї з автозаправних станцій Луцька.
Для перемоги командам потрібно було сфотографуватись у повному складі з патрульним автомобілем ДАІ і принести на фініш фото. Першими із цим завданням справилась команда з Луцького гуманітарного університету з оригінально простою назвою «Команда» , які з загальним часом 7 годин 35 хвилин здобули перемогу в цьому квесті.
Як розповіли учасники команди після гри, аби сфотографуватися з працівниками ДАІ, їм довелось об’їхати половину міста. Адже гравці не могли знайти даішників, а коли знаходили – стражі порядку відмовлялись позувати на камери і просто тікали від студентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus