USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку дітям влаштували «Диво на льоду». ФОТО

12 Січня 2013 18:44
Маленьким лучанам з особливих родин влаштували «Диво на льоду». Зустріч з Дідом Морозом, Снігуронькою, катання на ковзанах і вручення різдвяних подарунків від благодійників відбулися 12 січня на льодовому катку «Снігова королева».

Благодійна акція «Диво на льоду» відбулася за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та інших місцевих меценатів.

Справжнє свято для дітей із соціально незахищених родин влаштували на катку «Снігова королева» Луцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з громадською організацією «Хокейний клуб «Спарта». Під час заходу відбулися показові виступи «спартанців», віншування Діда Мороза, Снігуроньки, колядників, катання на ковзанах. Завершилося дійство врученням подарунків від благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» і святковим частуванням дітей у кафе.

Діти охоче навчалися кататися на ковзанах у своїх ровесників, гравців хокейного клубу «Спарта», підспівували колядникам і отримували новорічні подарунки. Благодійна акція покликана привернути увагу громадськості до проблем соціально вразливих категорій дітей і забезпечити їх змістовним дозвіллям.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
здивований))) Показати IP 12 Січня 2013 19:40
а я вже думав, що після виборів про Палицю й слуху не буде, а тут......
Виборець Показати IP 12 Січня 2013 22:37
А чому у назві статті відсутня *. І дуже велике зауваження: чому так мало фотографій пакетів із написом "Новий Луцьк? Це ж неподобство...
Володя2 до Виборець Показати IP 13 Січня 2013 18:53
тому що знак * має бути в заголовку цього сайту...
Тетіа Показати IP 12 Січня 2013 23:56
Молодець)))
електорат Показати IP 14 Січня 2013 10:47
нічьосє.. я тож таке диво на льоду хочю)) ведуча така нічьогенька))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus