USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку для проведення легкоатлетичної естафети перекрили центральні вулиці. ФОТО

8 Травня 2009 10:00

У Луцьку відбулася 49-та легкоатлетична естафета вулицями міста, присвячена Дню Перемоги. Старт пробігу – біля Меморіалу Пам’яті, - повідомляє репортер «Волинських Новин».

На спортивний дух та перемогу учасників естафети налаштовував Луцький міський голова Богдан Шиба. «Бажаю досягти найвищого успіху та перемогти усі проблеми в житті», - побажав він.
«Нехай переможе дружба, взаємопідтримка та любов», - додав градоначальник. По завершені побажань минулорічні переможці естафети, студенти Луцького інституту розвитку людини «Україна», поклали квіти біля Вічного вогню на Меморіалі Вічної Слави.
Участь у естафеті взяло 39 команд, у кожній з яких (відповідно до кількості етапів) – по дванадцять чоловік. Змагання провели серед чотирьох груп: університети, середні навчальні заклади, школи та промислові підприємства.
Для проведення естафети у місті перекрили низку вулиць, вздовж яких простягається маршрут змагань: Меморіал Вічної Слави- проспект Перемоги - вулиця Винниченка - вулиця Словацького - вулиця Богдана Хмельницького - вулиця Сенаторки
Левчанівської - вулиця Паркова - проспект Волі - вулиця Шопена - проспект Перемоги - Меморіал Вічної Слави. Уся дистанція була поділена на 12 етапів, на кожному з яких за дотриманням правилами пробігу стежили незалежні судді.
Переможцями естафети стали ЛІРоЛ «Україна», ЗОШ-інтернат №8, Луцький педагогічний коледж та ВАТ «Електротермометрія».
До речі, Луцький інститут розвитку людини «Україна» переміг із новим рекордом траси - 10 хвилин 31 секунда, покращивши результат на 9 секунд. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Травня 2009 13:37
Советский маразм еще долго будет сидеть в головах нашего "керівництва". То что сотни людей пропарились в автомобильных пробках, никого не волновало. Главное провести очередную акцию. Могли бы и в парке устроить это шоу, там автотранспорт не ходит.
Анонім Показати IP 12 Травня 2009 13:41
більше таких акцій! тим паче дорогу перекрили на короткий проміжок, можна було і об'їхати іншими вулицями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus