USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку до госпіталя цьогоріч звернулися півтори тисячі ветеранів

24 Грудня 2008 11:49
Дві третини ветеранів на лікуванні у Волинського обласному госпіталі для інвалідів війни перебувають без направлення. Про це йшлося на засіданні координаційної ради обласних ветеранських організацій, - інформує 24 грудня кореспондент «Волинських новин».
Заступник начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Іван Грицюк зазначив, що 65 % ветеранів на лікуванні у Волинському облгоспіталі для інвалідів війни перебувають без направлення.
Зокрема велика частка ветеранів звертаються до госпіталю особисто або ж їх привозять карети швидкої. Лише із Луцька за 11 місяців було проліковано півтори тисячі ветеранів, а це становить 30,8 % від загальної кількості хворих. Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни, звісно, забезпечує лікуванням і ветеранів із районів.
Так, поступлення до госпіталю регулюється картами-направленнями, котрі надсилаються у райони. За словами головного лікаря госпіталю Тетяни Масікової, що чимало ветеранів потрапляють до госпіталю, оскільки їх у важкому стані привозять рідні.
Цікаво, що з 1 січня 2008 року також збільшилися видатки і на харчування, і на лікування. Так, на харчування в день витрачається 35 гривень, а на лікування, - 40 гривень. Для порівняння: у Ковелі ці показники відповідно становлять 28 і 25 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus