USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку ДТП спричиняють висока трава та непідстрижені кущі?

19 Червня 2009 18:20
На дорогах Луцька висока трава і непідстрижені кущі та дерева спричиняють ДТП. Про це 19 червня під час наради у департаменті житлово-комунального господарства Луцької міської ради розповіла начальник відділу благоустрою департаменту Ольга Люфт, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пані Люфт, особливо ця проблема стосується проспектів Соборності та Перемоги. «Потрібно розкрити усі дорожні знаки на цих вулицях, бо за кущами їх зовсім не видно. А через це – велика ймовірність скоєння ДТП», – заявила пані Люфт.
Окрім того, вона наголосила й на проблемі трави на тротуарах, сходах та цоколях біля до підприємств і житлових будинків та пристовбурних лунок дерев. «Коли працювали двірники – вони це прибирали. А зараз – ці недоліки повинні ліквідовувати не працівники «Зеленого господарства», а місцеві жеки», – сказала Ольга Люфт.    
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Червня 2009 19:45
А можна пані Люфт в повний зріст на фоні кущів?
Вінстон Показати IP 21 Червня 2009 20:09
А Ви придивіться, ось-там, за кущів, виглядає пані Люфт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus