USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку фонтани схожі на сміттєві баки

4 Вересня 2008 10:38
У фонтанах міста Луцька можна побачити різноманітне сміття: пивні корки, пляшки і навіть прапори. Про це 3 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
У обласному центрі Волині функціонує п’ять фонтанів. Всі вони розташовані у зелених зонах відпочинку. Однак, вони схожі на сміттєбаки: скляні розбиті пляшки, алюмінієві банки, корки, папір – це далеко не весь перелік того, що там є.
А у фонтані, поблизу кінотеатру «Промінь», плаває прапор, яким прикрашали місто під час свят. На запитання, чим зумовлений такий стан, більшість відпочиваючих відповіли, що причиною є низька культура поведінки у суспільстві. Та найбільше, на думку опитуваних, грішать молоді люди.
Пролунали також думки, що причиною такого стану є незадовільна робота комунспецслужб, які проводять роботу очистку цих споруд. Зазвичай збір сміття проводиться перед початком та на завершення сезону роботи фонтанів, або ж під час їхнього ремонту, що не є нормою.
Така ситуація лучан не влаштовує, оскільки дуже часто у фонтанах купаються діти, які через сміття можуть отримати ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 13:35
це ж треба, всі нарікають на низьку культуру поведінки і переймаються дитячими травмами, а прапора ніхто не витяг. Алсо, пруфпік вонтед.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus