USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку говорили про проблеми роботи зі зверненням громадян

20 Березня 2009 18:14
Сьогодні, 20 березня, відбувся тематичний короткотерміновий семінар «Робота зі зверненнями громадян: стан та шляхи вдосконалення» за участі спеціалістів структурних підрозділів облдержадміністрації, окремих територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, які відповідають за роботу зі зверненнями громадян, – інформує репортер «Волинських Новин».
«Сьогодні нікого не треба переконувати у важливості роботи зі зверненнями громадян. Голова Волинської ОДА Микола Романюк приділяє багато уваги цим питанням, влаштовуючи не тільки особисті прийоми у адміністрації, але і виїзні прийоми громадян», – зазначила при відкритті семінару заступник директора Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Людмила Матящук.
За її словами, стимулом для проведення такого семінару стало те, що цьогоріч у галузі звернень почали працювати багато людей, які раніше цим не займалися.
Начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату облдержадміністрації Лілія Дробишинець розповіла учасникам семінару про порядок розгляду звернень громадян та підготовку аналітичних матеріалів. Присутні дискутували щодо проблем, які виникають у роботі та шляхи їх вирішення.    
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Жукова Людмила олексіївна керівник обласної організації Партії захисту прав людини Показати IP 20 Березня 2009 21:56
Скажіть, бюудь-ласка, хто приймав "цього річ" на державні посади, повязані з розглядом звернень громадян багатио людей, які раніше цим не займались".Як платник податків, я не збираюсь утримувати на державних посадах родичів і близьких губернатора, його заступників , які "раніше цим не займались" і чекати, коли вони "навчаться цим займатись". Є порядні високопрофесійні спеціалісти, які готові зайняти дані посади, які мають достатній досвід роботи і будуть забезпечувати розгляд звернень громадян та прийняття законних рішень за наслідками їх розгляду у відповіднеості до Закону України " Про звернення громадян", яким не потрібні жодні семінари. Коли будуть звільнені з займаних посад нікчеми "які раніше цим не займались" і до кого звертатись з заявою про прийом на роботу спеціалістам, які мають достатній досвід роботим зі зверненнями громадян, мають відповідну освіту, знають систему права ??? Органи деражвної влади не притон для "родичів гарбузових"!!!
Жукова Показати IP 20 Березня 2009 23:20
Чому немає доданих мною коментарів ??? Чи ви подаєте тільки "зручні" для влади коментарі ???
Alex Показати IP 21 Березня 2009 00:38
Було б добре подавади звернення громадян через інтернет, якщо ми вже навіть через інтернет будемо замовляти електронні квитки на всі види транспорту. Ініціатором могла б, для прикладу, виступити ваша редакція. Роботи не так багато, 2 - 3 рази в місяць збирати, аналізувати звернення і відправляти адресату. Наприклад: в дворі нашого будинку ( це бульвар Дружби народів 13А, в цьому будинку знаходиться ЖЕК ) знаходиться три світлових опори, але не на одній з них ліхтар не світить. Неодноразово зверталися ми в ЖЕК і "Луцьксвітло", обіцяють одні і другі вже більше півроку, але так і нічого не зроблено.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus