USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку громадською ходою вшанували Тараса Шевченка. ФОТО

10 Березня 2009 16:02
З нагоди Дня пам’яті Великого Кобзаря у Луцьку громадською ходою від Свято-Троїцького кафедрального собору до пам’ятника Кобзарю вшанували пам’ять українського генія. Про це 10 березня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Розпочалася громадська хода від Свято-Троїцького кафедрального собору, де зібралося чимало молоді та людей старшого віку.
Опісля процесія, до якої приєдналися представники духовенства, рушили по проспекту Волі до пам’ятника Тарасу Шевченку.
 
Поблизу пам’ятника Кобзарю була відслужена громадська панахида. Також усі бажаючі змогли покласти квіти до постаменту Тараса Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Березня 2009 16:55
Какое отношение имеют жители Волыни (Луцк) к выходцу из центр. Украины Шевченко. Вы даже никогда в состав Российской империи не входили. И кумиры у вас другие.
Андрій Калахан Показати IP 10 Березня 2009 17:50
Священники на тій панахиді про Шевченка - "раб Божий... раб Божий". Який він раб? Сильно на раба подібний? Шевченко - воїн Божий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus