USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку і надалі розвиватиметься спортивна інфраструктура, – міський голова

2 Квітня 2009 17:17
У Луцьку підведели підсумки спартакіади міста 2008 року і нагородили переможців та призерів цих змагань. Про це 2 квітня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Луцький міський голова Богдан Шиба у вітальному виступі зазначив, що без серйозної, масової фізичної культури не може бути великого спорту. Це стосується і обласного центру. Луцький градоначальник вважає неправильним, коли на фізичну культуру і спорт виділяють кошти, які залишилися. Богдан Шиба розповів, що старається, аби такого у місті не було.
Натомість, пан Шиба наголосив на тому, що у Луцьку і надалі розвиватиметься інфраструктура для занять фізкультурою та спортом. Крім того, міська влада планує і надалі розширювати мережу спортивних майданчиків у густонаселених районах обласного центру. Луцький міський голова вважає, що слід створювати умови для спортивних занять у всіх навчальних закладах міста – зокрема, як у загальноосвітніх, так і у вищих.
Директор департаменту молодіжної політики і спорту Луцької міської ради Володимир Пащенко наголосив, що лучани брали участь у Олімпійських іграх, які проходили у Пекіні. За словами пана Пащенка, у міській спартакіаді брали участь приблизно 60 колективів, які представляли різні підприємства, установи, організації. Володимир Пащенко відзначив ті з них, які активно долучилися до заходів з фізичної культури у місті.
Пан Пащенко наголосив на тому, що спартакіадою були охоплені 100% навчальних закладів у Луцьку. Крім того, директор департаменту молодіжної політики та спорту відзначив ті навчальні заклади, які надавали для міських змагань свої спортивні майданчики, спортивні споруди тощо. Як розповів Володимир Пащенко, всього у минулому році у Луцьку відбулося 54 спортивні заходи, де брали участь 17 тисяч лучан.
Луцький міський голова Богдан Шиба нагородив призерів та переможців минулорічної спартакіади міста. Пан Шиба представникам колективів вручив кубки та подарунки.
Отож, результати спартакіади -2008 у різних номінаціях:
Підприємства, установи, організації:
І місце – КП «Луцьктепло»;
ІІ місце – ВАТ «Електротермометрія»;
ІІІ місце – ВАТ «Луцький автомобільний завод».
Вищі навчальні заклади ІІІ-IV рівнів акредитації:
І місце – Перша команда Волинського національного університету імені Лесі Українки;
ІІ місце – Друга команда Волинського національного університету імені Лесі Українки;
ІІІ місце – Луцький інститут розвитку людини університету «Україна».
Загальноосвітні школи, гімназії та ліцеї:
І місце – Луцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою»;
ІІ місце – Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука;
ІІІ місце – Луцька гімназія №14.
Вищі навчальні заклади І-ІІ рівнів акредитації та професійні училища;
І місце – Луцьке педагогічний коледж;
ІІ місце – Волинський державний коледж технологій та бізнесу;
ІІІ місце – Волинське державне училище культури і мистецтв.
Клуби за місцем проживання:
І місце – клуб «Олімпія»;
ІІ місце – клуб «Стріла»;
ІІІ місце – клуб «Білий м’яч».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Квітня 2009 01:34
пана Пащенку треба земля биля 21 школи для басейна!!!!
Пащенко Показати IP 3 Квітня 2009 09:55
Треба басейн. А земля - як же без неї? А місту потрібен басейн? Якщо ні, то тоді і земля мені не потрібна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus