USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку ідеї замуровують у стіну. ВІДЕО

25 Квітня 2013 07:47
Луцькі ідейники та перші послідовники всесвітнього руху Dead Drops у Луцьку стали героями сюжету СТБ.

Якщо ви раптом побачите, як на вулиці хтось приєднує до стіни ноутбук - не дивуйтесь. В Україну прийшла мода - вуличні файлообмінники. За прикладом європейських студентів українські замуровують у стіни будинків флешки з музикою, фільмами тощо.

Завантажити собі файли може кожен, головне - знати, у якій саме стіні знаходиться флешка. Зацементована інформація вже з'явилась і у Луцьку.

Сергій та Ольга замурували у бокову стіну саморобний флеш-накопичувач. На ньому - фільми, музика, розклади занять, там навіть є конспекти з певних навчальних дисциплін.

Сергій Лагода, автор ідеї:

«Можна сфотографувати, наприклад, розклад занять і тоді він завжди буде на одному місці, і всі будуть знати, де його знайти».

Щоб замурувати флешку у стіну Сергію та Ользі знадобились гіпс, старенький МР3 плеєр та 10 хвилин.
Стосовно ж інформаційного наповнення флешки, то вони сподіваються на повагу таємних користувачів та закликають обмінюватись лише корисними файлами.

Ольга Коваль, автор ідеї:

«Це непоганий спосіб поділитися якимись своїми доробками, закинути своє оповідання».

Наразі у світі є тисячі замурованих у стіни флешок.Таким чином, анонімно обмінюються інформаціює у Лондоні, Парижі, Мадриді. А віднедавна і в Луцьку. Сергій та Олія обіцяють, що якщо флеш-накопичувач не знищать, і він користуватиметься попитом й серед української молоді, то заховають у цемент ще декілька потаємних флешок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus