USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку інвалідів забезпечили медом на зиму. ФОТО. ВІДЕО

22 Листопада 2012 11:55
Акція присвячена Дню інваліда відбулася у Луцьку. Маленьких лучан забезпечили медом, - повідомляють у прес-службі Луцької міської організації ветеранів України.

Захід під гаслом «Мед - природні ліки» для інвалідів громади та мешканців міста зорганізували Луцька міська організація ветеранів України спільно з організацією «Козацький мед». До акції залучили усі інвалідські організації міста.



Організатори вирішили забезпечити лучан природними ліками на зиму. До слова, мед продавали за доступними цінами – літр продукту коштує 33 гривні.

Варто зауважити, що акція співпала з Міжнародним днем дитини, який святкують 20 листопада. Так, лежачим дітям-інвалідам, матері яких об'єдналися у асоціацію «Особлива дитина», на благочинних засадах надали освячений мед.



За словами заступник голови Волинської обласної асоціації «Особлива дитина» Алли Торунової (на фото), в організації - близько 400 дітей з різними функціональними обмеженнями. Жінка подякувала за подарунок. «Ми надіємося, що освячений мед принесе їм капельку здоров'я, капельку радості і скрасить наші сірі будні», - зауважила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отака Показати IP 22 Листопада 2012 14:14
Нехай множиться добро у тих, хто робить добру справу для бідних дітей.
Чеширский Кот до Отака Показати IP 22 Листопада 2012 15:23
Ну да, "добро вертається". :)))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus