USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку «Іванко-Дивосил» навчав дітлахів оберігати природу

5 Травня 2009 14:38
Маленьких лучан навчали любові до природи та навколишнього середовища. Для цього на прохання відділу екології Луцької міськради Волинський ляльковий театр презентував для учнів початкових класів виставу на екологічну тему «Іванко-Дивосил», – повідомляє 5 травня репортер «Волинських Новин».
Як розповів у коментарі для «ВН» начальник відділу екології Борис Сорока, мета вистави – виховати у дітей любов до природи та навколишнього середовища. Адже її герої вчать не ламати дерев, не викидати сміття у річку, не нищити природу. «Івана Івановича виховати важко, тому ми робимо акцент на маленького Іванка», – пояснив головний еколог міста доцільність постановки вистави саме для учнів-початківців.
За словами режисера, заслуженого діяча мистецтв України Данила Поштарука, до вистави готувалися три місяці, оскільки вона є досить складною у технічному плані. Довго працювали над тим, щоб рухалася річка, дерева та інші декорації. Відтак сьогодні луцькі учні побачили прем’єру п’єси «Іванко-Дивосил», у якій негативні герої нищать природу, а позитивні – стають на її захист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus