USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцьку каратисти билися з боксерами. ФОТО

22 Листопада 2012 10:28
У Луцьку юні спортсмени змагалися у рукопашну на Всеукраїнському турнірі «Магістр бойових мистецтв». Участь у змаганні взяли спортсмени, віком від 12 до 17 років, різностильової підготовки.

Нещодавно до обласного центру Волині з’їхались спортсмени з Західної та Центральної України, аби поборотись за перемогу у ІІІ Всеукраїнському дитячо-юнацькому турнірі з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв». Волинську область представили п’ять спортивних клубів, які культивують контактні види єдиноборств: ВОСК «Магістр», ВРКРБ «Інсайт», ВРФРБ «Рубіж», ВСК «Тайфун» та СК «ЛНТУ».



Змагання проходили серед юнаків вікових категорій 12-13, 14-15 та 16-17 років за круговою системою з вибуванням після двох поразок за правилами дозованого контакту без зупинки часу. Так, під час проведення двобоїв спортсменам дозволялось застосовувати увесь арсенал ударної та кидкової техніки в стійці, а також проводити боротьбу у партері з використанням задушливих та больових прийомів.

Через те, що бійцям дозволили використовувати чимало з прийомів рукопашного бою, участь у турнірі взяли спортсменам різностильової підготовки. Зокрема, не тільки «рукопашники», а й представники інших видів спорту: дзюдоїсти, самбісти, боксери, кікбоксери та каратисти.



Зважаючи на відмінність у прийомах, кожен із бійців того чи іншого виду спорту намагався «підлаштувати» суперника під вигідний для себе формат двобою. Так, представники боротьби самбо чи дзюдо в поєдинку прагнули різко скоротити дистанцію, захопити суперника та провести його кидок на спину, після чого пробували провести больовий чи задушливий прийом. Бійці же ударних видів спорту намагалися проводити двобій на середній дистанції (бокс) або дальній (кікбоксинг, карате тощо), завдаючи супернику ударів руками та ногами, і не даючи при цьому захопити себе та перевести в партер.

Зрештою, за підсумками двобоїв переможцями у відповідних вікових та вагових категоріях стали: Денис Чоботар (СК «Гепард» місто Тульчин), Богдан Тарасюк (ВОСК «Магістр» Луцьк), Тарас Ліщинський (ВОСК «Магістр» Луцьк), Богдан Ліщинський (ВОСК «Магістр»), Іван Стрілецький (СК «Барс» місто Ямпіль), Сергій Гричанюк (ВОСК «Магістр» Луцьк), Андрій Янчук (ВРКРБ «Інсайт» Луцьк), Віталій Лопатін (СК «Сокіл» Вінницька область), Владислав Толосюк (ВРКРБ «Інсайт» Луцьк), Юрій Піддубний (ВРКРБ «Інсайт» Луцьк), Дмитро Грікаловський (збірна Чернівецької області), Мар’ян Федоренко (ВРФРБ «Рубіж» Луцьк), Роман Безецний (ВРКРБ «Інсайт» Луцьк), Владислав Тіпухов (ВОСК «Магістр» Луцьк), Віталій Ковальчук (ВРФРБ «Рубіж»), Тарас Стефановський (ВОСК «Магістр» Луцьк) та Григорій Сорокопуд (збірна Житомирської області).



Усіх учасників змагань нагородили пам’ятними сувенірами, а переможців та призерів - медалями та дипломами відповідних ступенів. Крім того, за рішенням головної суддівської колегії багато спортсменів були відзначені цінними подарунками за волю до перемоги та найкращу технічну підготовку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 22 Листопада 2012 16:50
Взагалі-то б’ються хулігани на вулиці. Або риба об льод, теж б’ється. В спортзалі ЗМАГАЮТЬСЯ. Навіть каратисти з боксерами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus