USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку міліція зняла з маршруту п’яного водія?

3 Листопада 2008 14:01
У місті Луцьку на кільці при виїзді з проспекту Грушевського на вулицю Винниченка трапився неприємний інцидент: водія однієї з маршруток посеред дороги зняли з рейсу, – повідомляє 3 листопада репортер «Волинських Новин».
 
Сьогодні, приблизно о 12.00, луцькі правоохоронці зупинили на кільці за проспектом Грушевського маршрутне таксі, яке прямувало від залізничного вокзалу до міста Рожища, та виявили там водія, який перебував, на їхнє переконання, у стані алкогольного сп’яніння.
 
За словами пасажирів, водій маршрутки зізнався, що вживав спиртне напередодні, а сьогодні не його зміна, однак він вирішив «виручити співробітника». До речі, чоловік здійснював уже другий рейс.
 
Пасажирів маршрутного таксі відразу ж «попросили» залишити транспортний засіб. Повертати кошти, які люди щойно заплатили за проїзд, водій спочатку відмовлявся, сподіваючись на швидке вирішення проблеми. Однак опісля гроші все ж віддав. Водія забрали з собою правоохоронці, а його «Мерседес» поїхав слідом – ним керував міліціонер.
 
До речі, пасажири обурювалися, що міліціонери грубо поводилися з водієм та з ними. «Ми поспішали на роботу й отримаємо від начальників втик», – поскаржився один із «постраждалих».  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
пані Моніка Показати IP 3 Листопада 2008 14:11
А хто взагалі має контролювати стан здоров'я водіїв, які виходять на маршрут?
кіця Показати IP 3 Листопада 2008 16:21
ой, не хотілося б мені опинитися у авто з п'яним водієм. А тих рожищенських маршруток, як г..ю. Треба трохи почистити....
Анонім до Моніки Показати IP 3 Листопада 2008 17:36
Водій пройшов медогляд, а саме випив 500 мілілітрів розчиненого медичного етилового спирту концентрації 40% плюс-мінус статистична похибка 10%. Проводив медогляд шляхом співпиття даної рідини з водієм фельдшер К.
Пані Моніка до Аноніма Показати IP 3 Листопада 2008 18:32
Де Ви виховувались шановний? Я ПАНІ Моніка і не личить до старшої жінки звертатись просто на ім'я...
П\'яний водій Показати IP 4 Листопада 2008 10:58
Та ми це во... дві літри з друганом бахнули вечьорком а зранку похмелились... подумаєш відро пивка... а мянти "п'яний п'яний!"... ех...
Анонім до ПАНІ Моніки Показати IP 4 Листопада 2008 20:12
Гаразд. Звертатимусь до Вас просто ПАНІ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus