USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку «Miтcyбici-Лансер» збив жінку на пішохідному переході

27 Листопада 2013 17:02
Волинська прокуратура розшукує свідків ДТП, яка трапилася вчора, 26 листопада у Луцьку на вулиці Рівненській. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області
Так, слідчий відділ прокуратури області проводить досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 26 листопада 2013 року.

Установлено, що близько 17 години водій автомобіля марки «Miтcyбici-Лансер» сірого кольору, рухаючись по вулиці Рiвненськiй у Луцьку в напрямку виїзду з міста, поблизу будинку №109, навпроти заводу ПАТ «Луцькпластмас» здiйснив наїзд на жінку, коли вона переходила проїжджу частину дороги з права наліво відносно руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переходу.

З метою повного, всебічного та неупередженого розслідування кримінального провадження, встановлення всіх обставин скоєння дорожньо-транспортної пригоди, встановлення свідків та очевидців просимо громадян, яким відома будь-яка інформація про цю пригоду, інформувати прокуратуру Волинської області за тел. 0332 -7719-53, 0332-72-52-00.

Одночасно звертаємось до водіїв, які в цей час рухалися поблизу місця ДТП та автомобілі яких обладнані засобами відео-реєстрації, з проханням надати відео про обставини вищевказаної події.
Просимо усіх, кому що-небудь відомо та хто володіє інформацією, що може мати значення для встановлення об’єктивної істини, не залишатись байдужими і надати допомогу органу розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus