USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку надаватимуть консультації щодо організації похорону

21 Грудня 2010 10:28
У Луцьку планується запровадити агентську службу для задоволення потреб замовника ритуальних послуг: ритуальний агент виїжджатиме за адресою замовника.
У його компетенції – надання консультацій щодо організації похоронного ритуалу, допомога в оформленні замовлення на проведення похорону, а також завірення свідоцтва про смерть, повідомили у прес-службі Луцького спецкомбінату КПО.
Такі можливості обговорювалися під час навчання для працівників підприємств, що надають похоронні послуги у всіх областях України. Від Луцька у заході взяли участь директор Луцького спецкомбінату КПО Олександр Вікторов та заступник директора Іван Сінчук.
Навчання провели Державна академія житлово-комунального господарства Мінжитлокомунгоспу спільно з Асоціацією працівників ритуального обслуговування населення.
Програма передбачала дискусію щодо змін у Законі України «Про поховання та похоронну справу».
Учасники cемінару також обговорили виробництво товарів ритуального напрямку, невід’ємним складником якого є сертифікація продукції, що убезпечує покупця від дешевих та шкідливих товарів.
Було сформульовано рекомендації для ефективного господарювання підприємств ритуальних послуг, опубліковані в збірнику матеріалів навчання.
Керівництво Луцького спеціалізованого комбінату КПО обіцяє впроваджувати передовий досвід комунальних підприємств у сфері ритуальних послуг.
Приміром, київська ритуальна служба розробила програму інвентаризації кладовищ, завдяки якій з’являється можливість віднайти додаткові площі для поховань. Подібна програма буде втілюватись і в Луцьку.
Окрім того, на підприємстві вивчається можливість впровадження санітарної та косметичної підготовки тіла покійного та бальзамування, оскільки в Луцьку вже формується попит на такі послуги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus