USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку найшвидші, найспритніші та найкмітливіші – вихованці дитячого навчального закладу №33. ФОТО

4 Червня 2009 14:29
Вчора, 3 червня, у місті Луцьку провели IV спартакіаду «Спорт для всіх  – спільне майбутнє». У змаганнях брали участь понад 160 дітей із 16 дошкільних навчальних закладів. Учасники змагалися на швидкість, спритність та кмітливість, – повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує Волинський обласний центр фiзичного здоров\'я населення «Спорт для всiх» , чотири роки поспіль Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації проводять обласну спартакіаду серед вихованців дошкільних навчальних закладів «Спорт для всіх  – спільне майбутнє» присвячену Міжнародному дню захисту дітей.
 
Із показовими виступами прийшли привітати юних учасників змагань боксери з Луцького дитячо-юнацького боксерського клубу «Золота рукавичка», а учень Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Юрій Литвинюк порадував всіх своїм вокалом.
 
За підсумком проведених змагань, перемогу отримали вихованці дитячого навчального закладу №33, друге місце посіли лучани із садочка №11, третє – з ДНЗ № 7.
 
Всіх учасників Спартакіади обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» нагородив грамотами, дипломами та подарунками, а переможця змагань  – перехідним кубком.
 
Метою проведення таких заходів є залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, організація активного відпочинку дітей та формування основ здорового способу життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus