USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку незаконно будують навіть храми?

18 Травня 2009 08:53
Один із луцьких храмів буцімто був побудований на самозахопленій ділянці. Про це йшлося під час засідання тимчасової комісії міськради стосовно вирішення конфліктного питання про виділення земельної ділянки для будівництва храмів УПЦ та УПЦ (КП), – інформує 18 травня репортер «Волинських Новин».
 
Члени комісії підняли питання щодо уже побудованого й освяченого храму в Луцьку, який, за їхніми словами, зведений на незаконно виділеній ділянці.
 
«Депутати Луцької міської ради краще знають, хто під цим стоїть, що під цим стоїть, прекрасно усі знають і зараз це виносити на публічне і звинувачувати когось не є доцільним. Все це прекрасно і посадовці, і всі розуміють, як це було, хто кого прикривав і не хотілося б сьогодні, коли храм уже освячений, говорити про це», – стверджував представник однієї з конфесій. Як він наголосив, «це питання тихенько прикривалося».
 
За словами одного з депутатів Луцької міської ради, це питання виносилося на сесію. Депутати тоді проголосували не надавати землі жодній конфесії, оскільки там були представники різних релігійних уподобань. «Ви, незважаючи на це, почали будувати храм», – зазначили обранці громади Луцька. «Якщо проголосували і рішення не виконується, на майбутнє хотілося б, щоб ваш патріархат не робив такого», – прозвучало під час засідання комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Травня 2009 12:25
Це про храм на кладовищі на Рівненській, так? Але ж і швидко будували :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus