USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку обговорюватимуть президентський проект Конституції. Але без «одобрямсу»?

15 Вересня 2009 09:29
Робоча група з організації обговорення у Луцьку проекту Конституції Президента України Віктора Ющенка 14 вересня провела своє перше засідання. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами заступника Луцького міського голови, про обговорення цього проекту основного закону держави є відповідний указ Президента. Пан Пархом\'юк оприлюднив склад робочої групи, затвердженої розпорядженням міського голови, яка організовуватиме обговорення у обласному центрі Волині. До неї ввійшли здебільшого луцькі науковці та посадовці.
Директор департаменту інформаційної політики Луцької міської ради Олександр Пирожик розповів, що є проект як плану організації обговорення, так і медіа-план висвітлення цього процесу. Серед ЗМІ Луцька посадовці роблять ставку на газету «Луцький замок» та офіційний веб-сайт Луцької міськради. Варіант Конституції, запропонований Президентом, обговорюватимуть у виконавчих органах муніципалітету, Громадській раді при міському голові та серед населення, під час круглих столів та прес-клубів «Луцьк Європейський». Будуть видаватися буклети та інші інформаційні матеріали.
Голова Громадської ради при міському голові Оксана Ярош поцікавилася у пана Пархом\'юка - чому акцент робиться лише на один проект найголовнішого закону, хоча, як відомо, їх є кілька. На думку пані Ярош, обговорення, організацією якого займаються органи місцевого самоврядування «віддає недавнім минулим». Анатолій Пархом\'юк натомість зазначив, що це - лише виконання указу Президента, і «не є політична акція». «Ми не робимо, щоб зробити «одобрямс», – сказав заступник луцького градоначальника.
Робоча група затвердила два плани та зразок форми для надсилання коментарів щодо тексту проекту Конституції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Вересня 2009 09:42
дебилы, мля, президентские указы выполняют! они бы законодательство выполняли так послушно, дык нет же! там обговаривать нечего http://infoporn.org.ua/2009/04/09/konstyttucyinyyi_prozhekt_yuschenka_st%27ob_ta_trohy_analzu
Кар Пук Показати IP 15 Вересня 2009 11:08
Ну як це нема що обговорювати. Головне завдання народу погодитись щоб Віктор Андрійович став пожиттєвим сенатором. Ну хіба ця свята мета не варта тих сотень тисяч гривень, що витрачаються на підтримку та популяризацію проекту Конституції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus