USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку облаштовувати автостоянки у центрі міста не вигідно? ВІДЕО

18 Вересня 2008 09:55
Ще трохи – і лучани не зможуть пройтися центром міста, оскільки тротуари заполонять автівки. А причина – надто малий штраф за припарковування у заборонених місцях. Цю ситуацію по телефону прокоментував старший інспектор з особливих доручень управління Державтоінспекції УМВС України у Волинській області Сергій Комарецький, – повідомляє 18 вересня репортер «Волинських Новини».
 
Від ЦУМу до гімназії №4, що на проспекті Волі, на тротуарі щодня влаштовують собі автостоянку не один десяток автомобілів. Також водії лишають свої машини і на стоянках для маршруток. Однак, за словами Сергія Комарецького, ніхто не боїться жодних штрафів, оскільки їх сума досить смішна – 4 гривні 50 копійок.
«Та й працівник ДАІ не буде стояти півдня в очікуванні власника авто, щоб його оштрафувати. Державтоінспекції міста і без того бракує персоналу», – поскаржився правоохоронець. Також він додав: «У Луцької ДАІ – лише два патрулі, і вони, що є досить логічним, виїжджають на місця, де були здійснені більш грубі порушення правил дорожнього руху».
 
Крім того, багато автомобілів припарковують вздовж дороги, що не є проти правил, однак становить серйозну перепону руху в час пік. Як розповів Сергій Комарецький, від їхньої служби до Луцької мерії надійшло вже більш ніж десять рекомендацій щодо облаштування автостоянок у центрі міста, однак і досі по цьому питанню не спостерігається жодних зрушень. «Вони швидше зроблять автостоянку на базарі. Тобто облаштовують ті точки, де можна взяти гроші», – висловив незадоволення правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 10:16
В чому в чому невигідно??? Хлопці оперативність це добре, але ж хто спішить... :-))))
Vlad Показати IP 18 Вересня 2008 11:28
Дійсно є проблема
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 14:41
А хіба біля старого ринку парковки не потрібні, чи там легше проїхати ніж по Волі?
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 22:54
машину можна ставити на тротуар якщо для пішоходів є відстань не менше двох метрів, я сам часто так ставлю
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 09:40
"машину можна ставити на тротуар" ???????? !!!!!!!!! - тротуар для пішоходів! а для таких, як ти - потрібно згадати приклад киівського палія машин: щоб ставили авто там, де дійсно можна це робити!
Ірина Показати IP 25 Вересня 2008 15:28
ПДР України: п.15.10: Стоянка забороняється на тротуарах, ЗА ВИНЯТКОМ ЛЕГКОВИХ АВТОМОБІЛІВ ТА МОТОЦИКЛІВ, ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ПОСТАВЛЕНІ НА КРАЮ ТРОТУАРІВ, ДЕ ДЛЯ РУХУ ПІШОХОДІВ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЩОНАЙМЕНШЕ 2 МЕТРИ! Вивчайте ПДР, шановні власники авто та пішоходи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus