USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку освітян вітали музикою

2 Жовтня 2009 10:10
В обласному центрі Волині в Народному домі «Просвіта» відбувся урочистий вечір з нагоди Дня працівників освіти. Привітати учителів із їхнім святом прибули і представники міської влади. Про це 2 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Перед входом до Народному дому розташувався оркестр, який вітав педагогів святковим маршем. А у залі лунали пісні про школу, на екрані демонструвалися фотографії шкільних випускників, свят та буднів педагогів. Привітати луцьких освітян прибули і колеги із судньої Республіки Польща. Особливий пошанівок присутні в залі вчителі склали ветеранам педагогічної праці.
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що немає такої почесної і відповідальної професії як учитель і це не можуть заперечити жодні фактори: ані часові, ані економічні. «В житті все починається і закінчується школою. Найголовніше, що в Луцьку дошкільні, шкільні та позашкільні навчальні заклади становлять одне ціле. Наші діти найкращі, бо в них – найкращі вчителі», – додав луцький керманич. Також луцький градоначальник вислови власну думку про суть вчительського подвигу. Найкращі із найкращих стали стипендіатами луцького міського голови, а дехто отримав сертифікат лауреата премії луцького очільника.
Перед вчителями із музичними номерами виступили заслужена артистка України Алла Опейда із піснею «Квітка душа» із зразковим ансамблем «Фаворит». Останній представляв гімназію №21, художній керівник – Наталя Мікоян. Шквал бурхливих оплесків дістався камерному оркестру «Кантабіле». Оркестр виконав кілька музичних композицій. Зокрема, пісня «Молитва» прозвучала у виконанні солістки, заслуженої артистки України Зої Комарук. Також музиканти подарували слухачам джазову композицію, виконану без смичків, її учасники оркестру виконали пальцями. Відбулася і невеличка прем’єра – два танці на єврейські мотиви – ліричний та бурхливий. Також перед освітянами виступив балет «Елегія» та чимало інших виконавців.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus