USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку під час випускних вечорів запровадять «сухий закон»

17 Червня 2008 22:07

На час випускних вечорів у школах 27 червня у Луцьку буде обмежено продаж спиртних напоїв. Таку інформацію під час апаратної наради в луцькому муніципалітеті 17 червня оприлюднив Луцький міський голова Богдан Шиба, - повідомляє репортер «Волинських новин».
Як відзначив луцький градоначальник , проведення масових святкувань школярами, супроводжується вживанням великої кількості алкоголю. Богдан Шиба звернувся до всіх служб, аби вони долучилися до подолання нагальної проблеми п’янства серед молоді. І ця робота, за словами міського голови, повинна проводитися й у звичайні дні. Тому в мерії доопрацьовують документи, які стосуються заборони продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у день випускних вечорів.
За словами Богдана Шиби, у разі виявлення порушень на підприємців накладатимуться штрафні санкції. Зокрема влада вимагатиме звільнення продавців, які продали спиртне неповнолітнім. «І це не є проявом сили. Це просте намагання не допустити, щоб молоді люди ходили у нетверезому стані, і тим самим показували ганебний приклад іншим», - зазначив міський голова.
Довідково:
Відповідно до змін до Закону України «Про заборону реклами алкогольних, слабоалкогольних напоїв і тютюнових виробів у засобах зовнішньої реклами» з 1 січня 2009 року заборонено зовнішню рекламу алкогольних напоїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus