USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку під магазином чоловік на милицях мало не зарізав знайомого

20 Листопада 2013 12:18
Рецидивіста, який напав на людину та вдарив ножем у живіт, судили у Луцьку. Чоловік намагався помститися за давній конфлікт, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Інцидент трапився навпроти магазину на проспекті Відродження, 1а. Увечері біля магазину п’яний обвинувачуваний намагався з’ясувати стосунки з іншим чоловіком, з яким конфліктував раніше. Таким чином, чоловік помстився - вдарив постраждалого ножем в живіт. Це зняла відеокамера спостереження у магазині.
Не обійшлося у цьому випадку без свідків. Мешканка будинку розповіла, що того дня поверталася додому з городу з відром. На сходовій площадці вона зустріла обвинувачуваного, який спускався на милицях вниз. Чоловік лише сказав, що він ні в чому не винен, оскільки він захищався, поклав їй у відро кухонний ніж з чорною ручкою та зник у невідомому напрямку.
На суді обвинувачуваний у скоєному щиро розкаявся.
Оскільки чоловік раніше був неодноразово судимий за вчинення тяжких, умисних, корисливих злочинів, йому призначили покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

Також з підсудного в дохід держави стягнули 392 гривні витрат за проведення комплексної дактилоскопічної експертизи та експертизи холодної зброї. Окрім того, на користь постраждалого зі злочинця стягнули 2327,05 гривні матеріальної шкоди та 6 тисяч гривень моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus