USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку планують з’їсти чверть тонни сала

7 Жовтня 2008 12:12
Під час проведення ІІІ всеукраїнського чемпіонату любителів сала в обласному центрі Волині для конкурсів та встановлення різноманітних рекордів буде використано понад 250 кілограмів національного українського продукту – сала. Про це 6 жовтня розповів заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Ксенофонт Мартинюк, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Оскільки фестиваль проводитиметься за сприяння Волинської ОДА, управління агропромислового розвитку надаватиме для проведення фестивалю продукти, які використовуватимуться в конкурсах та під час встановлення рекордів, які заноситимуться в Книгу рекордів України та Книгу рекордів Гіннеса.
 
За словами пана Мартинюка, під час фесту використають близько 250 кілограмів сала, 10 кілограмів цибулі, 7 печених поросят та хліб, кількість якого він не уточнив. Також проводитиметься показ свиней. Однак, на відміну від минулорічних рекордів, власники тварин орієнтуватимуться уже не на породистість, а на красу, якість якої залежатиме винятково від уяви власника «пацяти».
 
Як зазначив пан Мартинюк, більшість із господарів тварин проводили покази під час  виставки «Агро-Волинь-2008». І можливим варіантом на наступний рік може бути об’єднання двох виставок під егідою одного фестивалю. Це дозволить суттєво заощадити кошти та сприяти кращому розвитку відповідної галузі. «Але такий перебіг подій залежатиме лише від спільної згоди організаторів, яка проводитиметься виключно на добровільних засадах», – наголосив пан Мартинюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 12:45
А деточка(Іваницький)не лопнет????
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 00:15
Яке ідіотство, сумний шарм абсурду... Замисліться лишень: "Також проводитиметься показ свиней...за сприяння Волинської облдержадміністрації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus