USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку погасили борги по зарплаті перед комунальниками

10 Червня 2008 23:13

Як повідомляє репортер «Волинських новин», заборгованості по зарплаті на луцьких підприємствах комунальної галузі більше не існує. У цьому журналістів під час прес-конференції 10 червня запевнив міський голова Богдан Шиба.
Міський голова нагадав, що давав доручення до 20 червня погасити заборгованість по зарплаті перед комунальниками. Богдан Шиба запевнив пресу: це вдалося зреалізувати. За його словами, залишився борг тільки на приватному підприємстві «М.Ж.К.», де працівники ще не отримали близько 360 тисяч гривень. Однак пан Шиба додав, що приватний статус підприємства ускладнює можливість надання допомоги із міського бюджету.
Окрім того, заборгованості по зарплаті є ще на фірмах «Флора-Сервіс» і «Ландшафт», які перебувають у стадії ліквідації. На уточнювальне запитання ЗІКу, чи існує борг по зарплаті на комунальному підприємстві «Стадіон «Авнгард», міський голова Богдан Шиба відповів заперечно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus