USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцьких пасажирів-пільговиків порахують

4 Лютого 2014 16:29
Щоб визначити, яка сума субвенції має надходити з держбюджету для Луцького підприємства електротранспорту, пасажирів-пільговиків рахуватимуть.

Про це стало відомо під час постійної комісії з питань бюджету та фінансів міської ради сьогодні, 4 лютого.

Зі слів заступника міського голови Тараса Яковлева, борги по заробітній платі на підприємстві досі сановлять більше1,5 мільйона гривень. Минулого місяця на підприємстві змінили керівника. На думку посадовця, він зможе вивести ЛПЕ з боргової ями.

«Боюсь прогнозувати з приводу погашення боргів. Але можу сказати, що першочергове завдання нового керівника – погасити борги. Він має досвід управління автотранспортним підприємством. Одне з перших завдань - збільшення виручки на підприємстві. Йде робота з налагодження обліку платних та пільгових пасажирів», - зазначив посадовець.

Нагадаємо, ЛПЕ – одне з трьох економічно активних підприємств, які боргують заробітну плату своїм працівникам. А днями стало відомо, що в місті досліджуватимуть пасажиропотік в громадському транспорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 4 Лютого 2014 16:32
які богують - виправте
Корінний лучанин Показати IP 5 Лютого 2014 16:24
"Він має досвід управління автотранспортним підприємством. Одне з перших завдань - збільшення виручки на підприємстві. Йде робота з налагодження обліку платних та пільгових пасажирів», - зазначив посадовець." - І ЩО НОВОГО СКАЗАНО? ПРО ЦЕ ВЖЕ ГОВОРЕНО - ПЕРЕГОВОРЕНО!!! ЩЕ ПРИ ДИРЕКТОРУ ЛПЕ ПУЦУ В. , це говорилось, наскільки мені пригадується! Він якийсь облік пропонував вести отих пільговиків і вводити спецкартки, але діло далі чомусь не пішло! ПОКИ ЗАКОДАВЧИМ ШЛЯХОМ НЕ ЗМІНЯТЬ ОТІ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПІЛЬГОВИЙ ПРОЇЗД, І В ОЦЬОГО ДИРЕКТОРА НІЧОГО НЕ ВИЙДЕ, ЯКБИ ВІН ІЗ ШТАНІВ НЕ ВИСКАКУВАВ ІЗ НОВИМИ- СТАРИМИ ІНІЦІАТИВАМИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus