USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку «полювали» за пішоходами-порушниками

27 Травня 2011 10:57
У Луцьку за кілька годин ДАІшники склали 3 адміністративних протоколи на пішоходів та 15 порушників попередили.
Це стало відомо у ході рейду, який проводили в обласному центрі. Про це інформує ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Як показав рейд, люди переходять дорогу не в дозволених місцях, а там, де забажається. Кожен із порушників відразу знаходить, як на їхній погляд, поважну причину: перехід далеко і їм незручно таким чином ходити, не помітили знак, якщо люди там ходять, то значить, там і є перехід і таке інше.
Часто такі громадяни-порушники ведуть за руку своїх дітей.
Правоохоронці наголосили та нагадали їм, як часто трапляються ДТП в обласному центрі, причому вагома частина з них за участі пішоходів.
Як повідомив начальник відділу ДАІ з обслуговування міста Луцька УДАІ УМВС України у Волинській області Віктор Главічка, люди перетинають проїжджу частину за кілька метрів від пішохідного переходу.
У другій міській лікарні повідомили, що до травматичного відділення щодня потрапляють люди, які отримали пошкодження внаслідок порушення правил дорожнього руху.
Нагадуємо, що згідно зі статтею 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин) КУпАП порушення та невиконання ПДР тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Богдан Показати IP 27 Травня 2011 11:24
Саме цікаве, що люди навіть поняття не мають що водії щоразу при виповзанні "тварин" на дорогу не на пішоходному переході ризикують і авто і життям вдаючись до карколомних маневрів і в разі тяжких тілесних ушкоджень відповідають тільки водії. На них відкривають кримінальну справу, хоча вина явна пішохода який йде куди йому треба. Навіть в сусідній Польщі в людей нема і думки перейти дорогу де не слід, а саме головне перейти дорогу на червоне коли немає машин. Все зводиться до банального зневажання один одного всіх учаснників дорожнього руху.
Віктор Показати IP 27 Травня 2011 12:10
За кілька годин 3 адмінпротоколи і 15 попереджень.. Вони спали чи що? За кілька годин по кожній більш-меньш навантаженій вулиці перебігають дорогу сотні людей в недозволених місцях
GTR Показати IP 27 Травня 2011 18:39
показуха
Л А Д О М И Р Показати IP 27 Травня 2011 22:47
дайців ф топку!!! Непотріб суспілсьтва!
Даніель Показати IP 28 Травня 2011 13:39
Самі ф топку... у мене тато даішник!!! Живу Не взлиднях... Лузери...
tolik Показати IP 28 Травня 2011 17:55
напевно, було сказано патрулям - 3 протоколи та 15 попереджень. так і виконали. що з пішохода візьмеш...
tolik Показати IP 28 Травня 2011 17:56
а на нижній фотці - аж 5 попереджень за раз )))
Лучанин Показати IP 28 Травня 2011 21:20
Безпека від виконання ПДР гарантується лише в разі їх виконання всіма учасниками дорожнього руху! В нас що вже всі водії пропускають пішоходів на переходах? Переходи розташовані в зручних для людей місцях? Світлофори мають робочі режими задовільні як для водіїв так і для пішоходів? Кругом є розмітка і до того ж вірна? Я ні в якому разі не захищаю пішохода який тупо пре через дорогу, бо йому так треба. Інше діло коли людина добре подивиться по сторонах, обере вірний час та швидкість для переходу дороги щоб не створювати небезпечних ситуацій. Якби вони ловили і попереджали тих пішоходів які створюють аварійну ситуацію, то було б інше діло, а так - показуха!
tatarynb до Лучанин Показати IP 28 Травня 2011 23:09
все вірно вчора біля Лучеська мало не посадив на капот одного - спішив прямо з маршрутки на базар писк тормозів чули мабуть аж біля 23 школи і ні одного ДАЙця а сьогодні їх аж троє і тормошать все одно ТІЛЬКИ водіїв
Дімич Показати IP 30 Травня 2011 21:45
Було б досить непогано намалювати розмітку, та зебри зокрема! На початку минулого тижня жінка-водій, розмовляючи по мобільнику, збила колегу на пішохідному переході біля к-ру "Промінь" (та саме прямувала на роботу!) - наслідок перелом обох ніг!!! Правила повинні діяти для всіх однаково, а не для всіх, окрім "обраних". Досить імітації роботи ДАЇшників гнати в шию зажер та хабарників!
таня Показати IP 29 Лютого 2012 01:06
максимюк полює не за порушниками,а за грошима

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus