USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку поєднали музику з танцем

26 Жовтня 2008 13:20
В одному з луцьких нічних клубів у ніч з 24 на 25 жовтня відбувся виступ однієї з найбільш популярних в Україні діджеїв-танцюристок із міста Києва – PDJ Victoria. Про це 26 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Вікторія Клименкова (PDJ Victoria) виступила після не менш драйвового і цікавого Володимира Матіюка (DJ Mix), який музикою в стилі євро-хаус розвесилив публіку і дозволив налаштуватися на ритм позитиву.
 
Близько 01.00 свій виступ розпочала PDJ Victoria, яка з самого початку продовжива ритми попереднього диск-жокея і не давала публіці зупинитися ні на хвилинку, аж до кінця її виступу.
 
Стиль електро-хаус, ритми якого лунали впродовж вечора, були вибрані Вікторією не випадково. За її словами, за час виступів, які вона розпочала лише півроку назад, уже є її певна визначеність у стилях гри. Однак це не стає перешкодою для того, щоб грати і інші напрямки. Найосновнішим для неї є створення позитивного настрою серед публіки, яке дозволить отримувати задоволення від відпочинку. А різниці у напрямках не існує.
 
«Просто саме цей стиль електронної музики є найбільш ближчим для мене, тому що випромінює позитив і радість», – сказала PDJ Victoria. Незважаючи на молодість і невеликий час гри, Вікторія Клименкова встигла обїздити з виступами всю Україну та взяти участь у декількох великих фестивалях електронної музики. Стосовно виступів за кордоном, то вона розповіла, що запрошення уже є, однак ще потрібно провести серйозну підготовку, яка дозволить показати своє вміння ще на більш професійному рівні.
 
З приводу написання своїх мелодій PDJ Victoria зазначила, що проводитиме розвиток у цьому напрямку, а зараз вона використовує також записи та треки англійських композиторів, які стають досить відомими серед української клаберської публіки. Найбільшим своїм досягненням пані Клименкова вважає створення образу прогресивного діджея та елітної танцівниці, яка заводить публіку одним порухом руки.
 
Довідково:
 
Вікторія Клименкова займається танцями впродовж 15 років. Її вчителями в дискжокействі були Dj Ice та Dj Vlad MFK, які є ветеранами українського діджейськрго руху. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus