USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Працівники «Укртелекому» вкрали кабель з луцького тролейбусного депо

9 Листопада 2013 17:18
Грабіжників, які привласнили 145 кілограмів кабелю, судили у Луцьку. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Так, працівники ПАТ «Укртелеком», а саме – два кабельники спаювання, інженер та водій за попередньою змовою між собою, використовуючи службовий автомобіль, викрали з шахти кабельної каналізації Луцького підприємства електротранспорту 80 метрів кабелю загальною вагою приблизно 145 кілограмів.

Згодом зловмисники перевезли його в село Маяки, де обпалили ізоляцію та розділили на відрізки довжиною 1-2 метри. Згодом порушники відвезли кабель знову в Луцьк, де і здали його в пункт прийому металобрухту.

Таким чином, товариші заробили 4 тисячі гривень, які розділили між собою. Зрештою, суд присудив їм один рік позбавлення волі, але погодився звільнити від покарання, якщо шахраї протягом року випробувального терміну не скоять нових злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 9 Листопада 2013 18:06
А суть сей басни какова? Якби платили достатню заробітну плату, то і не було б крадіжок. Їх провина є, але вона мінімальна. Найбільша провина дирекції Укртелекому! Це правда. А далі можна знову прикриватися різними статтями Закону.
він до Лучанин Показати IP 10 Листопада 2013 10:15
судячи з твоєі логіки завтра двірник з малою зарплатою для покращення свого становища зніме з твоєі машини колеса, продасть і ти його зрозумієші простиш
орпа Показати IP 9 Листопада 2013 20:50
треба ці пункти закрити, тоді не буде спокуси красти.
Саша Показати IP 10 Листопада 2013 06:46
у нас ,якщо взяти то связісти,електрики та газовщіки найбільше перероблені і отримують найменьшу зарплату. бідненькі... Да,ще дорожнікі з цього колгоспу тоже

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus