USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку про себе заявили невідомі студенти

20 Травня 2009 18:08
У рамках студентського фестивалю «Студіналія» у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбувся літературно-музичний вечір. Про це 20 травня інформує репортер «Волинських Новин».
Участь у вечорі беруть ще поки невідомі студенти – юні поети та музичні виконавці, –  розповіла голова громадської організації ЦЕК Оксана Лойко. Мета проведення вечору – розкрити творчий потенціал студентства. «Наразі проводиться не так багато заходів, де б студенти могли прочитати свої поезії, задекларувати своє ім’я», – сказала пані Лойко.
Усього ж проявити свій творчий талант, зачитуючи поезії під час літературного заходу, могли 15 спудеїв. Окрім того, участь у вечорі взяв луцький музколектив «Фіолет» та музикант з Рівного Володимир Фінгер.
Граємо ми не дуже давно, усього декілька місяців, –  розповів вокаліст гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк ( псевдонім Колос). Гурт складається із шести учасників. «Стиль нашої музики – така собі акустична альтернатива, у якій є суміш реггі, джазу, лірики, репу. Все це пронизано змістовними філософськими текстами часто на буденну тематику, складнощі нашого життя», –  охарактеризував музичний стиль «Фіолету» Колос. У творчому доробку гурту – 10 пісень.
Творчий дебют відбувся у ще одного учасника літературного вечора голови студради ЛНТУ Олександра Покидюка, який зачитував присутнім поезії, написані ще у школі. «Я не професіонал, пишу те, що спадає на думку», – сказав він.
Також у рамках вечора – написання усіма його учасниками спільного вірша, присвяченого «Студіналії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Травня 2009 21:47
Дякую )))
Анонім Показати IP 21 Травня 2009 09:17
то ви взагалі круті , зібрались 5 людей прочитали по віршику і розписали так як ніби нормальний захід. я в шоці з вас
Саша Р. Показати IP 22 Травня 2009 07:19
прикольно, мій коментарій не опублікували, але ьузичний стиль вже виправили з регБі на регГі)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus