USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку продемонстрували «Ціну свободи»

11 Червня 2009 11:55
Вчора, 10 червня, у Народному домі «Просвіта», що у Луцьку, усі охочі могли переглянути документальний фільм «Ціна свободи», приурочений до сторіччя з Дня народження Степана Бандери, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Актовий зал «Просвіти» був заповнений не повністю. І в основному глядачі обирали місця, аби переглянути фільм, від середини зали. Серед присутніх була і молодь, і люди літнього віку.
 
Демонстрація фільму «Ціна свободи» тривала півтори години. За цей час глядачів ознайомлювали з історією ОУН, біографією Степана Бандери, цікавими фактами з його життя. Про часи, коли жив і творив лідер ОУН, розповідали історики, очевидці, а також родичі Степана Бандери – його внук, сестра, зять. Втім, кожен з глядачів оцінив фільм по-своєму.
 
«Мені особисто дуже сподобалося», – розповів львівський студент Тарас Янюк. «З фільму більше дізнався про життя Степана Бандери. Багато фактів знав, але у тут вони показані детальніше, озвучені багатьма істориками», – додав він. За словами Тараса Янюка, цей фільм хороший для молодої людини, яка планує подальше розвивати своє життя, йти вперед.
 
«У мене цей фільм викликав багато внутрішніх суперечок і я поки не розібралася сама в собі. Тому не маю права щось коментувати», – висловила свою думку літня жінка Ірина.
 
«Враження позитивні, дізнався багато цікавого з життя Степана Бандери», – сказав студент Олександр Гіляровський. За його словами, запам’ятався факт про те, що в Степана Бандери були проблеми з хворими ногами. Також цікаво було побачити внука Бандери і сестру, яка уже померла, дізнатися у вуст закордонних істориків про правду тих часів не так, як це трактувала радянська влада, – висловив думку Олександр Гіляровський. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus