USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку прикрили підпільний макаронний цех

26 Липня 2010 15:24
Співробітники волинської податкової міліції вилучили 6,5 тонни підпільних макаронів.
Про це інформує управління податкової міліції обласної ДПА.
Підпільний заводик із виробництва макаронів зорганізували на околиці Луцька. Він працював на повну потужність. Коли співробітники податкової міліції разом із санепідемстанцією наскочили на цех, тут уже готувалося для збуту близько 6,5 тонни макаронів.

Макаронні вироби 14 найменувань виготовлялись без відповідних документів та на обладнанні, що забезпечує масове виробництво. Відтак, в управлінні податкової міліції області констатують: у Луцьку діяв підпільний цех із виробництва макаронів.

Під час перевірки діяльності приватного підприємця Д, котрий організував цей макаронний бізнес, правоохоронці виявили порушення вимог закону «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».

Не все гаразд на виявленій «макаронній фабриці» з дотриманням інших нормативних документів, що регламентують виготовлення та реалізацію харчової продукції.

Макаронні вироби та обладнання, вартістю 235 тисяч гривень, податкова міліція вилучила. Триває перевірка відповідності санітарно-гігієнічним нормам вилучених продуктів харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
кіра найтлі Показати IP 26 Липня 2010 21:47
матьорий народ в Луцьку, то ікру на квартирі накрили, то цех з макаронами ,,,,
Літредактор Показати IP 26 Липня 2010 22:29
Ага, так ми й повірили, що перевіряють!!)) Наварили декілька казанів на всю банду і з'їли))
кіра найтлі Показати IP 27 Липня 2010 13:18
так працюють точно на показуху!!!! треба ж звітувати про свої здобутки перед матушкой Юкрайной:) може яку премію дадуть,,,
оксана Показати IP 4 Березня 2011 18:11
Знаю я цей підпільний макаронний цех. Як працювали в сараі так і працюють! На (ЛАПУ) дали і мають чистий спокій!!!!!! От і вся казочка.
Оксана Показати IP 4 Березня 2011 18:43
як робили макарони в сараї так і роблять, а що їм закони. Гроші вирішують ВСЕ!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus