USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку радяться, як ефективніше боротися з бронхолегеневими хворобами

8 Жовтня 2008 12:37
Сьогодні, 8 жовтня, в обласному центрі Волині проводиться Міжрегіональна науково-практична конференція з міжнародною участю на тему «Актуальні проблеми діагностики та лікування бронхолегеневої системи у дітей». На конференцію завітало близько 150 лікарів-педіатрів, сімейних лікарів із Луцька та два професори з Німеччини. Про це розповіла співробітник представництва компанії «Альпен Фарма в Україні» Наталія Шамрай, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пані Шамрай, конференція проводиться за сприяння обласного управління охорони здоров’я Волинської ОДА та представництва компанії «Альпен Фарма в Україні» (Швейцарія). Цього року подібний захід вже був у Рівному. А 9 жовтня його планують провести у Хмельницькому.
 
Сьогодні, як розповіла Наталія Шамрай, передбачаються виступи українських та німецьких спеціалістів, ознайомлення із новими підходами у діагностиці та лікуванні хвороб бронхолегеневої системи у дітей. Окрім того, за найкращі запитання до професорів присутнім лікарям вручать подарунки.
 
Довідково:
 
За статистикою, кожна десята дитина щороку хворіє на гострий бронхіт. Близько 25% бронхітів супроводжуються бронхо-обструктивним синдромом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus