USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ще згадають про здоровий спосіб життя і дитячі майданчики

23 Січня 2009 17:47
Цього року в Луцьку не передбачено фінансування програми популяризації здорового способу життя. Окрім того, на будівництво дитячих та спортивних майданчиків виділено лише 20 тисяч гривень. Про це 23 січня під час засідання постійної депутатської комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму розповів директор департаменту молодіжної політики та спорту Володимир Пащенко, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Пащенка, департамент молодіжної політики та спорту створено торік у липні. Зараз у структурі департаменту працюють комітет по фізкультурі та спорту, відділ у справах сім’ї та молоді, а також служба у справах дітей. Коштів, які виділені на цей рік, на всі програми, потрібні для міста, бракує.
Наприклад, програма популяризації здорового способу життя виконується силами департаменту. Окрім того, на будівництво дитячих і спортивних майданчиків виділено лише 20 тисяч гривень. Натомість торік у Луцьку відкрили два нових спортивних майданчики і шість – дитячих.  Програма серйозна і має позитивний резонанс у суспільстві, – додав пан Пащенко.
Голова комісії Сергій Григоренко розповів, що під час бюджетної сесії пропонував виділити 100 тисяч гривень на будівництво майданчиків, але рада на це не пристала. Однак, зазначив пан Григоренко, він порушить під час наступних сесій перед депутатами питання про спрямування на будівництво дитячих і спортивних майданчиків додаткових коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus