USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку шукатимуть незвичних мешканців

5 Серпня 2008 16:38
У рамках святкування Дня міста в обласному центрі Волині відбудеться «Луцьк-Гіннес-Шоу», під час якого городяни зможуть стати рекордсменами. Про це інформує 5 серпня репортер «Волинських Новин».
 
У рамках святкування Дня Луцька 23 серпня на вході в Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки о 14.00 розпочнеться «Луцьк-Гіннес-Шоу», під час якого всі, хто має особливі здібності чи можливості, покажуть їх широкому загалу. Свято проходитиме під гаслом: «Якщо ти не зовсім звичайний лучанин чи лучанка – стань учасником і, можливо, лауреатом цього дійства».
 
Проект створив директор продюсерського центру «Велд» В’ячеслав Добжанський. «Луцьк-Гіннес-шоу» пройде під патронатом Луцького міського голови Богдана Шиби.
 
Змагання проводитимуться в одинадцяти номінаціях: найвищий мешканець міста (Гуллівер), найвища мешканка Луцька (Гулліверка), найдовша борода (Карабас-Барабас), найстрункіша талія (осина талія), луцький звукоімітатор, двійники відомих людей, людина-спокій Луцька(на найдовший час без руху тіла), знавець історії Луцька, козак обласного центру Волині (найдовші вуса), луцька мавка (найдовше волосся) та луцький Шварценегер (найсильніша людина).
 
Між конкурсами публіку розважатимуть виступами ансамбль «Прозорі скельця», рицарі з луцького рицарського клубу «Святий Грааль» та театр сучасного танцю Burna.
 
У журі «Луцьк-Гіннес-шоу» запрошено відомих людей як Луцька так і України. Серед них – засновник і видавець журналу «Freetime» Сергій Кaшуба, чемпіон України з бодібілдингу в 2006 році Сергій Мучак, директор модельної агенції «Маrіnа Zanuk» Марина Занюк.           
 
Попередню реєстрацію та детальнішу інформацію можна дізнатися за телефонами 8 (03322) 41820 та 8(067)7401002.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus