USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку смітники і дитмайданчики – поряд. ФОТО

11 Грудня 2008 17:45
У Луцьку на одній із вулиць біля дитячого майданчику розмістили контейнери для сміття. Про це повідомляють 11 грудня «Волинські Новини».
У дворі біля житлової будівлі по вулиці Кравчука, 5 розташований дитячий майданчик. На ньому навіть взимку часто граються дітлахи. А поряд, інформує офіційний сайт волинських регіоналів, на відстані 2-3 метрів, хтось розмістив контейнери для сміття.
Раніше смітники стояли біля гаражів неподалік від кіоску, де завжди повно сміття. Навіть зараз, якщо поглянути на прилеглу до кіоску територію, то вона встелена недопалками та різноманітним сміттям. То невже не краще розмістити ці смітники десь подалі від дітей, щоб вони не жили як миші чи пацюки? – запитує автор публікації Андрій Волинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus