USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку створять антикризовий комітет

7 Травня 2009 16:36
У Луцькій міській раді мають намір створити антикризовий комітет, який аналізуватиме та випрацьовуватиме шляхи виходу з кризових ситуацій окремих луцьких підприємств та економіки і бізнесу міста загалом. Про це повідомляють 7 травня «Волинські Новини».
Як розповів заступник міського голови Петро Гоцалюк, така пропозиція надійшла від підприємців на нараді з питань проблем малого і середнього бізнесу в кризових умовах, яка проходила 5 травня, – інформує департамент інформаційної політики Луцької міської ради.
«У складі цього комітету повинні працювати представники влади Луцька та представники малого, середнього та великого бізнесу міста. Хоч далеко не всі проблеми підприємців міська влада у змозі вирішити, та все ж причиною частини негараздів у підприємницькій сфері є відсутність постійного та об’єктивного обміну інформацією, безперервного діалогу. Саме цю причину, сподіваємося, вдасться усунути створенням антикризового комітету», –  розповів пан Гоцалюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus