USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку створять центр обліку бездомних та звільнених з ув’язнення

17 Червня 2009 12:23
У Луцькій міській раді підбили підсумки міського конкурсу соціальних проектів. Його метою було залучення громадських організацій та впровадження інноваційних підходів до реалізації соціальних політики на муніципальному рівні щодо соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Для участі у конкурсі за одним із затверджених пріоритетних напрямків реалізації соціальних проектів – «Утворення закладів з обліку і соціального захисту для бездомних громадян» було подано два соціальні проекти –обласним благодійним фондом «Переображення» (назва проекту: «Облік і правова підтримка бездомних громадян та осіб, звільнених з установ виконання покарань після відбуття покарання») та Незалежної Христової Церкви (назва проекту: «Центр обліку і соціального захисту для бездомних громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі «АДАПТ»).
 
Рішенням конкурсної комісії переможцем конкурсу було визначено соціальний проект «Облік і правова підтримка бездомних громадян та осіб, звільнених з установ виконання покарань після відбуття покарання» фонду «Переображення». Рекомендоване фінансування з міського бюджету – обсягом 8,7 тисячі гривень.
 
У рамках проекту ВОБФ «Переображення» планується утворити центр обліку бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі. На базі даного центру вказаній категорії населення буде надаватись допомога у відновленні документів, майнових та житлових прав, юридичні консультації, санітарно-гігієнічні послуги та направлення (алко- та нарко-) залежних людей у центри ресоціалізації, - повідомляє сайт Луцької міськради.
 
Довідково:
 
Міський конкурс соціальних проектів був оголошений 1 квітня 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus