USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку триває «боротьба з черепашками»

13 Жовтня 2009 14:15

Луцький міський голова Богдан Шиба розповів про ситуацію в місті, що склалася із самочинно встановленими металевими гаражами-«черепашками». Про це 13 жовтня ішлося під час щовівторкової прес-конференції луцького кермача, – інформує репортер «Волинських новин».
Луцький градоначальник нагадав присутнім про закон, який вимагає відповідно до порядку знесення тимчасових споруд, котрі розміщуються на дитячих майданчиках, зелених зонах та інженерних спорудах. Він додав, що до написів про самочинність гаража із лучан не прислухався жоден. Наразі ситуація розгортається наступним чином: такі гаражі зноситимуть, якщо буде звернення жителів.
Скільки гаражів -«черепашок» було демонтовано і скільки коштує демонтаж однієї такої металевої конструкції, луцький мер не спромігся назвати, зауваживши, що «не потрібно займатися статистикою». Проте про кількість самочинно встановлених гаражів у місті може свідчити фраза луцького градоначальника «нешвидко впораємося». Він додав, що також реагуватиме на відповідні звернення будинкових комітетів чи підприємств.
Нагадаємо, що намір луцької влади розпочати демонтаж «самовільно встановлених металевих конструкцій типу гараж-«черепашка» з’явився у лютому 2009 року. Тоді, за словами луцького очільника, загалом у Луцьку було самовільно встановлено понад тисячу гаражів. А вже у березні 2009 року з приводу «черепашок» пан Шиба зауважив, що «ніхто ніякої боротьби не оголошував, забудьте те слово, давайте не вживати того слова стосовно своїх же людей».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus