USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку триває шахово-шашковий турнір

22 Серпня 2009 16:00

В обласному центрі Волині стартували шахово-шашкові змагання на базі клубу «Біла тура». Цей традиційний для Луцька спортивно-інтелектуальний захід відбувається уже мало не вдесяте. Про це 22 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Позмагатися у шахи та шашки прийшло приблизно 30 лучан, серед них виявилося чимало молоді та пенсіонерів. Цікаво, що на цих змаганнях немає вікового поділу, адже підліток може зіграти із сивочолим ветераном шахових баталій. Також відсутній і поділ у сфері майстерності – звичайнісінький лучанин може спробувати свої сили у грі з майстром спорту.

Проте за словами президента обласного шахово-шашкового клубу «Біла тура» Миколи Проскуровського, уже 8 місяців поспіль тренери дитячо-юнацького клубу «Біла тура» не отримують зарплати і викладають шахово-шашкову майстерність на «голому ентузіазмі» «Але, в честь таких свят працювати мусимо», – додав пан Проскуровський.
Триватиме шахово-шашковий турнір два дні поспіль, а завтра на лучан очікуватиме сеанс одночасної гри на майдані біля ВНУ, а також продовження змагань на базі клубу «Біла тура».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus