USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку тимчасово не продаватимуть піротехнічні вироби?

8 Грудня 2008 16:08
У Луцьку заборонено продаж піротехнічних виробів на території міста без відповідної ліцензії на діяльність, пов’язану з виробництвом, торгівлею піротехнічними виробами. Про це 8 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Луцької міськради, розпорядження про торгівлю та використання піротехнічних виробів на території міста з метою запобігання побутовому травматизму серед населення міста та дотримання Тимчасових правил обігу в Україні побутових піротехнічних виробів підписав Луцький міський голова Богдан Шиба.
Відповідно до розпорядження контролюючим органам доручено здійснювати нагляд за дотриманням Тимчасових правил обігу в Україні побутових піротехнічних виробів та наявністю відповідної ліцензії. У разі виявлення їх несанкціонованого продажу вживати заходів у межах своєї компетенції у встановленому порядку. Також здійснювати контроль за дотриманням статті 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення».
Крім того, відповідні служби повинні провести роз’яснювальну роботу серед дітей та молоді у навчальних закладах міста з метою профілактики та запобігання травматизму при використанні піротехнічних виробів. Директори ринків зобов’язані неухильно дотримуватися цього розпорядження та Правил торгівлі на ринках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus