USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в вихідні гостював Чарлі Чаплін. ФОТО

16 Березня 2009 16:04
Протягом вихідних, 14 та 15 березня, лучани мали змогу побачити Чарлі Чапліна, який прогулювався по центру міста, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Маленького чоловічка у чорному старомодному костюмі із тростиною в руках у амплуа Чарлі Чапліна було майже нереально не побачити серед звичайних перехожих. Насправді це був артист оригінального жанру, який завітав у Луцьк, щоб виступити на річниці одного з місцевих пабів.
 
Однак він не обмежився лише стінами закладу і два дні прогулювався по центру Луцька. Варто було тільки звернути на Чарлі Чапліна увагу, як він у той же момент за допомогою міміки і жестів створювати комічні образи. Крім цього, він залюбки погоджувався сфотографуватись із кожним охочим.
 
Довідково:
 
Чарлі Чаплін (сер Чарлз Спенсер Чаплін) — англійський та американський кіноактор і кінорежисер І половини 20-го століття. Визнаний як один із найкращих коміків в історії світового кіно, тричі нагороджений премією «Оскар».
 
Він грав ролі, писав сценарії, продюсував власні фільми. Чаплін був одним із класиків ери німого кіно. За свою кар’єру, яка тривала понад 65 років, він пройшов шлях від вікторіанських сцен британських мюзик-холів до Голлівуду — центру світового кіномистецтва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 03:35
"Честер" forever!!!! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus