USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбудеться наймасштабніший студентський захід

28 Квітня 2009 17:49
У Луцьку два травневі тижні присвятять луцькому студентству. Про студентський фестиваль «Студіналія-2009» під час прес-конференції детальніше розповів начальник відділу у справах сім’ї і молоді Луцької міськради Ігор Гузь, – повідомляє 28 квітня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Ігоря Гузя, фестиваль «Студіналія-2009» буде наймасштабнішим студентським заходом у Луцьку. Він проходитиме 13-28 травня і до нього планують залучити кілька тисяч луцьких студентів. Хоча також планують запросити делегації із Любліна та Бреста. Основна мета проведення такого фестивалю, як зазначив начальник відділу у справах сім’ї і молоді, – «показати, що студентство – сила, і воно може відігравати значну роль у вирішенні важливих питань міста».
 
Програмою фестивалю заплановано провести великий студентський парад, у якому візьмуть участь кілька тисяч вихованців луцьких вузів. У кінці маршруту параду на Замковій площі міський голова вручить одному із лідерів студентського самоврядування ключі від міста. Щоб визначити, кому саме, наразі триває голосування.
 
Також в рамках фестивалю проведуть Кубок Луцька з «Брейн-рингу», змагання з боулінгу, флеш-моби, спортивні турніри з міні-футболу та волейболу, дні студентського театрального мистецтва та інші заходи.
 
Фінальною частиною стане святкова дискотека у нічному клубі «Метро», де і відбудеться нагородження переможців різних конкурсів, що проходитимуть у рамках фестивалю. Також однією особливостей цієї вечірки стане те, що на ній буде відсутня російськомовна музика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus