USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбулася сповідь священнослужителів

3 Квітня 2009 13:26
Кожного року у дні Великого посту з благословіння керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта в усіх благочиннях єпархії відбуваються сповіді священнослужителів. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Зокрема, 2 квітня, відбулася сповідь священнослужителів Луцького благочиння. Літургію Ранішосвячених Дарів у Свято-Покровському кафедральному храмі очолив благочинний Луцької округи митрофорний протоієрей Никанор Шимко.
Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ,відразу після богослужіння відбулися збори священиків Луцького благочиння, на яких розглянули основні питання щодо місіонерського та соціального служіння священиків і мирян на парафіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Квітня 2009 15:55
А що, хіба священики сповідаються лише раз на рік? І це - новина? Та ж вони причащаються кожної неділі, і, звичайно, перед Причастям сповідаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus