USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відключили усі світлофори. ФОТО

3 Серпня 2009 13:51
До 4 серпня рух автомобілів у Луцьку повністю регулюватиме служба ДАІ, оскільки усі світлофори міста, у зв’язку із візитом Патріарха Кирила, до завтрашнього дня відключили. Про це у коментарі для «Волинських Новин» розповів головний інженер Луцького електротехнічного підприємства «Луцьксвітло» Ярослав Солтисюк.
 
За словами Ярослава Солтисюка, зранку від служби ДАІ підприємству надійшла вказівка відключити усі світлофори міста. Як він пояснив, це пов’язано із приїздом у Луцьк Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила.
 
А оскільки його маршрут не до кінця уточнений, ситуацію на всіх дорогах контролюватимуть виключно працівники ДАІ.
 
Проте сьогодні, приблизно о 10.00, луцькі пішоходи, ризикуючи своїм життям, самотужки переходили дорогу, оскільки нікого із працівників ДАІ навіть на центральному переході біля ЦУМу не було.
 
Тому лучани хаотично оминали автівки, аби перейти на інший бік вулиці.
 
Завтра, 4 серпня, як запевнив пан Солтисюк, світлофори у місті знову запрацюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Форест Ганонімп Показати IP 3 Серпня 2009 14:17
А снайперів не забули по маршруту розставити? А люки позаварювали? А дорогу квітами будуть встеляти? А хмари розганятимуть над ним?
Анонім Показати IP 3 Серпня 2009 14:34
До 4 липня рух автомобілів у Луцьку повністю регулюватиме служба ДАІ... Серпень зараз...
Назар Правда Показати IP 3 Серпня 2009 14:36
Ось така у нас держава, при приїзді іноземних гостей забувають про головне - бузпеку власних громадян. Прикро дуже
Анонім Показати IP 3 Серпня 2009 20:47
На перехресті Відродження і Рівненської бачив два авто з даїшниками. сиділи собі тихенько, в той час як світлофори не працювали, машини їздили як хотіли, поміж них бігали люди. Ледь вибрався звідти, і попав в таку саму ситуацію біля там-тама.
Петрик Пяотчкін Показати IP 4 Серпня 2009 09:47
Ну хоч стріляй не розумію при чому тут світлофори до попа московського. Він жеж один фіг приїде під Київськими поліцаями з мігалками, а ті на світлофорах не стають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus