USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку відремонтують 40 дахів

18 Серпня 2009 10:07
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що в обласному центрі Волині за 4 мільйони гривень реконструюють приблизно 40 дахів. Про це йшлося під час щовівторкової прес-конференції, –інформує 18 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Пан Шиба зауважив, що реконструюватимуть 40 плоских дахів, адже створення шатрових покрівель обходиться місту значно дорожче. Він додав, що на багатоквартирних будинках замінять старе покриття дахів на нове, котре гарантує якісну експлуатацію терміном до семи років.
 
Луцький керманич наголосив на тому, що найкращим є спосіб, коли кошти для ремонту дахів отримують об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Саме вони обирають виконувача робіт на покрівлях і «питатимуть, з тих, хто робив, якщо на дахах виявляться пошкодження чи хиби».
 
Очільник обласного центру Волині додав, що із 40 будинків, на яких відбуватиметься реконструкція дахів, у 10 створені ОСББ, а тому роботи на цьому житлі лучан ось-ось розпочнуться.
 
Нагадаємо, що вчора, 17 серпня, під час особистого прийому громадян до Луцького міського голови звернувся колектив лучан, які мешкають на вулиці Рівненській та вулиці Федорова з питанням щодо ремонту даху їхнього будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus