USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відзначили 20-річчя «Скандинавської місії». ФОТО

26 Жовтня 2012 16:56
Благодійний фонд «Скандинавська дитяча місія» відсвяткувала свою 20-у річницю функціонування на території України.

Урочистості з нагоди свята відбулися у Луцьку 26 жовтня.

На захід завітав президент «Скандинавської дитячої місії» Бо Валенберг. У вітальному слові він зазначив, що на початку роботи організації в Україні навіть не думав, що місія функціонуватиме тут протягом усього цього часу.

Однак, через 20 років вона стала однією з найбільших гуманітарних організацій. Так, щорічно організація доставляє на територію України понад 500 тон гуманітарної допомоги, яку розподіляють між понад 300 тисячами людей.



Окрім того, урочистості відвідали представники обласної та міської влади. Заступник голови та керівник апарату Волинської ОДА Станіслав Ющик привітав усіх присутніх від імені губернатора області і подякував за те, що місія ніколи не відмовляє у допомозі тим волинянам, які цього потребують.




Із вітальним словом виступив і перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Лобач. Він також подякував представникам «Скандинавської дитячої місії» за їхню роботу і побажав творити добро і надалі. До того ж, з-поміж інших, він відзначив президента фонду Бо Валенберга подякою голови облради за вагомий особистий внесок у справу зміцнення дружніх стосунків між народами України і Швеції.



До привітань приєдналася і заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська.




До того ж із піснею «Молитва» для усіх присутніх виступив дитячий хор.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОЛЕГ Показати IP 27 Жовтня 2012 20:58
НЕХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ І ДАЛІ. ВИ КРАЩІ СЕРЕД ГУМАНІТАРНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ. ЛЮДИ БУДУТЬ ВАМ ВДЯЧНІ!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus