USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вперше хочуть виділити кошти з бюджету на вікна у школі

27 Травня 2013 15:53
Депутат луцької міської ради Сергій Григоренко запропонував виділити 3,5 тисячі гривень з бюджету міста на заміну вікон у загальноосвітній школі № 23.

Про це стало відомо під час постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджеті і фінансів 27-ого травня.

Пропозиція депутата Сергія Григоренка щодо виділення коштів на заміну вікон у класі англійської мови ЗОШ № 23, викликала суперечку.

Зокрема, начальник управління фінансів та бюджету міста Лілія Єлова зазначила:

«На вікна ми ще не виділяли гроші ні разу. Бо в одному випадку ми даємо гроші, а інші батьки мають за свої гроші міняти вікна».

До того ж головний фінансист міста зазначила, що тоді доведеться цих 3,5 тисячі гривень десь забрати, можливо з іншої освітньої установи. Утім депутати порадившись вирішили, що не все в школах має лягати на плечі батьків.

У підсумку члени комісії таки підтримали пропозицію Сергія Григоренка щодо зміни до бюджету.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анна Показати IP 27 Травня 2013 16:01
А в ПРАВОЗНАВЧОМУ ЛІЦЕЇ ІНТЕРНАТІ НА ДУБНІВСЬКІЙ НІЧОГО НЕ ХОЧУТЬ ПОМІНЯТИ? ТАМ НІ ВІКОН В 3-МУ КОРПУСІ НІ ТУАЛЕТУ НОРМАЛЬНОГО НЕМАЄ, А НА ПІДЛОЗІ МУРАШНИКИ!!!! А ТАМ ДО РЕЧІ ДІТИ 6-9 КЛАСИ
Троль до Анна Показати IP 27 Травня 2013 16:17
Навіщо, у нас же ш немає інших більш важливих справ, окрім перейменування вулиць.
Григоренко Сірьога Показати IP 27 Травня 2013 19:57
То ж моя дитина цього року в школу йде, то треба вікна поміняти, не за власні ж кошти я маю їх міняти, будучи при владі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus