USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вперше у Західній Україні покажуть 3D-відео-інсталяцію

20 Серпня 2010 10:02
У Луцьку на День Незалежності України покажуть 3D-відео-інсталяція «Подих Незалежності».

Як відзначають у відділі у справах сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради, така форма тривимірного моделювання зображення демонструватиметься вперше в Західній Україні.

Досі в Україні подібне дійство мали нагоду спостерігати лише у столиці нашої держави.

У рамках заходу відбудеться трансляція відео-ряду трьохвимірного формату на приміщення університету за допомогою найсучасніших мультимедійних технологій. Відео-ряд буде підкріплений відповідним звуковим оформленням.

Довідково:

Маппінг (від англ. mapping – нанесення на карту, відображення) – процес тривимірного моделювання, при якому двомірне зображення представляється як тривимірна модель. Карта трансформує тривимірний об'єкт на зображення, яке називають текстурою. Це створює ефект малювання зображення на поверхні тривимірного об'єкту.

UV-текстурування дає змогу малювати полігони, які становлять 3D-об'єкт, кольором із картинки, яку називають картою текстури UV, хоча насправді це звичайна картинка

Світлове шоу відбудеться на площі біля Волинського національного університету імені Лесі Українки 24 серпня 2010 року о 21.45.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus